CDUO Rokodelska zadruga z.b.o.
mailto:cduo@keramikacenter.com
DOMOV vert-crta O NAS vert-crta TEČAJI vert-crta NOVICE vert-crta ROKODELCI/KE vert-crta TRGOVINA vert-crta GALERIJA vert-crta DRUŠTVO MAJOLIKA so.p.
ZANIMIVO-AKTUALNO

SLOVENSKI ROKODELSKI
FESTIVAL 2018

SRF2018MAGIJA GLINE 2017/18 VSAKO
TRETJO SOBOTO IN NEDELJO
V MESECU

MG
VPIS NA DEJAVNOST
"IGRAM SE Z GLINO"

Igram se z glino40

 
društvo Majolika
 
HITER KONTAKT
CDUO keramični atelje
Grajska 13, Slov. Bistrica

Telefon: 040 462 339
cduo@keramikacenter.com
 
 
 
 
CDUO CDUO CDUO CDUO CDUO

AKTUALNO


8.8.2018 ZAKLJUČEK MAGIJE GLINE 2017/18
Ob zaključku šolskega leta v kreativni šoli keramike MAGIJA GLINE tudi letos pripravljajo razstavo nastalih del. Odprtje razstave, ki v bo v nedeljo, 26. avgusta ob 11. uri v CDUO na Grajski 13 v Slovenski Bistrici, bo letos še posebej zanimivo. V živo si bomo namreč lahko ogledali atraktiven prikaz tehnike "obvara" ali "baltski raku". Vabljeni!
2.7.2018 SLOVENSKI ROKODELSKI FESTIVAL 2018
Slovenski rokodelski festival se letos odvija kot sklop enajstih dogodkov, ki jih pripravljamo regijski rokodelski centri – člani Konzorcija rokodelskih centrov Slovenije. Pestro festivalsko dogajanje se je pričelo na prehodu pomladi v poletje in se bo nadaljevalo v pozno jesen. Vabljeni!
21.6.2018 "Od tradicionalne do sodobne keramike – ZGODBA O VRELNI VEHI"
V drugem nadstropju Graslovega stolpa v Slovenski Bistrici je do 15. septembra na ogled spremljevalna razstava Unicum-a "Od tradicionalne do sodobne keramike – Zgodba o vrelni vehi". V tretjem nadstropju Graslovega stolpa je v tem času na ogled mednarodna razstava vinskih kozarcev in vrčev Zelina 18. Ne zamudite!
15.5.2018 MEDNARODNI FESTIVAL KERAMIKE TUDI V SLOVENSKI BISTRICI
Slovenska Bistrica je bila 19. maja eden od gostiteljev mednarodnega festivala keramike Dober dan, keramika! Festival se je letos drugič istočasno odvijal po različnih evropskih mestih, ki živijo s keramiko. V okviru festivala sta potekala odprtje spremljevalne razstave Unicum-a 2018 "Zgodba o vrelni vehi" in dan odprtih vrat CDUO.
21.5.2018 RAZSTAVA "TRANSFORMA"
V sredo, 16. maja smo v CDUO odprli prvo razstavo del, ki nastajajo v okviru projekta "Sprehod skozi zgodovino slikarstva". Vabljeni!

KDO SMO

Center domače in umetnostne obrti, ki se od leta 2003 s prostovoljnim delom trudi ohranjati naše lončarsko kulturno izročilo in kakovostno aktivno preživljanje prostega časa vseh generacij.

Po enajstih letih smo prenovili svojo podobo in razširili vsebino z rokodelsko zadrugo, ki bo povezovala rokodelke in rokodelce.

Združeni skupni interesi in hotenja so zagotovilo za uspeh vsakega posameznika in naše nove poti.

IZ FOTOGALERIJE


MARJETIN ROKODELSKI SEJEM 34 .OKROGLA MIZA KONZORCIJA ROKODELSKIH CENTROV SLOVENIJE Rokodelci okrogla miza Sem 038 1. ROKODELSKI PRAZNIK V SLOVENSKI BISTRICI 216 
 

DOMOV
  |   O NAS   -   TEČAJI   -   NOVICE   -   ROKODELCI/KE   -   TRGOVINA   -   GALERIJA   -   DRUŠTVO MAJOLIKA so.p.

©2015 CDUO, Rokodelska zadruga z.b.o. | Vse pravice pridržane | Obiskovalec št. 712414, Danes smo: 18.8.2018, 16:34:59